schilder

Veelgestelde vragen

Bij schilder247 kunt u gratis en vrijblijvend offertes opvragen bij verschillende schildersbedrijven. Om te verduidelijken welke service wij nu precies bieden, wat de voordelen hiervan zijn en hoe dit werkt hebben wij een lijstje met de meest gestelde vragen opgesteld.

Resultaten

15

jaar ervaring in opvragen schilderoffertes

157

schildersbedrijven waar wij snel prijzen kunnen opvragen

92

procent van onze klanten is zeer tevreden!

30

procent gemiddelde besparing door vergelijken prijzen

 

Hoe werkt het?

Algemeen

Bij Schilder 24/7 vragen wij, 7 dagen in de week en altijd binnen 24 uur, de scherpste offertes en prijsopgaves op van schildersbedrijven die bij u in de omgeving hun diensten aanbieden. De bedrijven die wij raadplegen zijn allemaal erkende en vakbekwame schilders die zich daarvoor hebben aangemeld. Op dit moment kunnen wij snel prijzen opvragen bij 157 schildersbedrijven die verdeeld zijn over heel Nederland.
Om echter snel scherpe offertes te kunnen opvragen hebben wij van u wel de juiste informatie nodig. Wij vragen u dan ook om ons schilderofferte formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Hoeveel offertes ontvangt u

Het aantal offertes dat u krijgt toegezonden is afhankelijk van de regio waar u woont en de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Voor particulieren ligt dit gemiddeld op 3 offertes en voor bedrijven (afhankelijk van aard werkzaamheden) tussen de 2 en 6 offertes.

Waarom niet zelf offertes opvragen?

Wij hebben al sinds 2001 ervaring in het opvragen van offertes en weten precies welke schilders de scherpste offerte voor u opdracht kunnen opstellen. Het opvragen van offertes is dan ook ons vak. De schilders waar wij onze offertes opvragen weten dat de concurrentie hoog is en zullen u dus altijd een scherp geprijsd voorstel doen.
Dat wil uiteraard niet zeggen dat u zelf helemaal geen offertes zou moeten opvragen. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat wij u van de voordeligste offertes zullen voorzien, lijkt het ons verstandig om ook zelf nog even een paar prijsopgaves en offertes op te vragen. Zo ziet u zelf hoe voordelig onze offertes zijn en weet u zeker dat u niet teveel betaald.

Moet ik helemaal geen kosten betalen?

Ja, onze service is voor u helemaal gratis en u hoeft voor onze bemiddeling dus GEEN geld te betalen.

Ben ik tot iets verplicht?

Nee, vrijblijvend betekent bij ons ook echt vrijblijvend, u bent dus tot niets verplicht. Wanneer u besluit om van geen van de door ons aangedragen offertes gebruik te maken, dan is dat geen probleem. Alle offertes zijn dus 100% vrijblijvend!

Door wie wordt deze gratis service betaald.

Voor u is onze service geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven die u uiteindelijk daadwerkelijk een offerte sturen betalen een kleine vergoeding (enkele euros) voor het aanbrengen van de opdracht (ook wel lead genoemd). Deze kosten worden niet verrekend in de offerte maar worden afgeschreven in hun marketing budget. Door onze service kunnen bedrijven namelijk gericht een offerte uitbrengen wat hen veel nieuwe opdrachten kan opleveren.

Wordt de offerte duurder door jullie bemiddeling?

Nee zeker niet! Wanneer u ons offertes laat opvragen bent u goedkoper uit dan wanneer u zelf offertes zou opvragen en dat heeft twee belangrijke redenen, nl.:
+ Wij hebben al jarenlang ervaring in het opvragen van offertes en weten inmiddels precies bij welke bedrijven u met uw klus het voordeligst uit bent.
+ Onze klanten krijgen vaak extra korting. Dit omdat wij de bedrijven die wij benaderen regelmatig van werk voorzien en deze bedrijven ook weten dat de concurrentie hoog is.

Hoe veilig is jullie service

Het opvragen van offertes via schilder247.nl is veilig en daarmee bedoelen wij dat de door u verstrekte gegevens eenmalig voor het opvragen en verstrekken van de door u gevraagde offertes zullen worden gebruikt. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. Ook de bedrijven waar wij zaken mee doen gaan vertrouwelijk met uw informatie om (zie ook: wat gebeurt er met mijn gegevens). Veilig staat bij ons ook voor de bedrijven waar wij zaken mee doen. Dit zijn allen erkende bedrijven die u vakkundig kunnen helpen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens.

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens alleen voor het opvragen en vertrekken van offertes. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. De aanbieders aan wie wij uw opdracht en adres gegevens verstrekken hebben zich verplicht om deze gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Brengen jullie ook zelf een offerte uit?

Nee, wij zijn zelf geen schildersbedrijf en zullen, in tegenstelling tot andere offerte bedrijven, nooit een eigen offerte uitbrengen. Ook hebben wij geen voorkeur voor bepaalde schildersbedrijven. Alle erkende schilders kunnen zich gratis bij ons aanmelden. Daardoor menen wij onafhankelijk offertes op te kunnen vragen en prijzen te kunnen vergelijken.

Hoe selecteren jullie bedrijven

De bedrijven die wij een offerte laten uitbrengen selecteren wij op 3 zaken:
- Regio,
- Geschiktheid voor de opdracht,
- Ervaringen van onze klanten en onze eigen ervaring.

Wie zijn jullie eigenlijk

Schilder 24/7 is een onafhankelijke website die is opgericht om te bemiddelen tussen consumenten die graag snel en gratis schilderoffertes willen vergelijken en schildersbedrijven die graag een offerte willen kunnen uitbrengen. Het snel opvragen van offertes doen wij niet alleen voor schildersbedrijven, maar doen dit via onze partner sites ook voor dakdekkers, stukadoors,stratenmakers en voor verhuizers.
Inmiddels hebben wij al vele jaren (sinds 2001) ervaring in het opvragen van offertes en hebben wij al tienduizenden offertes laten uitbrengen. Voor al deze bemiddelingen geld dat wij veel belang hechten aan onze kernwaarden te weten: Snel, Gratis, Vrijblijvend en Voordelig.


Wij hopen dat we met onze "veelgestelde vragen" mogelijke onduidelijkheid hebben weggenomen en uw eventuele vragen hebben kunnen beantwoorden. Mocht u toch een vraag hebben die wij hier nog niet hebben kunnen beantwoorden, stel uw vraag dan via ons contactformulier. Ook voor al uw vragen geldt dat wij deze 7 dagen in de week binnen 24 uur zullen beantwoorden.

Ik wil de voordeligste schilderoffertes ontvangen

Klanten

 • beoordeling 9 survey

  Wij hebben 4 offertes gekregen, 2 hele scherpe en 2 iets duurdere. Uiteindelijk niet voor goedkoopste gekozen. Wel goede service!

  Dhr. van Loon, Amsterdam

 • beoordeling 9 survey

  Eenvoudiger dan ik dacht! Dank.

  G. Sahin, Smallingerland

 • beoordeling 9 survey

  Jullie hebben inderdaad gelijk. Veel bespaart op de kosten voor mijn schilderopdracht.

  Roy van Eijk, Nijkerk

 • beoordeling 8 survey

  Goed geregeld via mail, geen lastige telefoontjes gehad.

  G. van der Molen, Roermond